Ansatte

Stefan

Stefan Fjørtoft Jensen | CEO

stefan@fenixcm.no

+47 95 22 95 57

Daglig leder av Fenix Capital Markets AS. Utdannet økonom med Bachelor fra Handelshøyskolen BI, samt sertifisert aksjemegler med autorisasjon fra Verdipapirforetakenes Forbund og handeleksamen innen aksjer og derivater fra Oslo Børs. Sertifisering innen sparing og plassering. Fjørtoft Jensen har 15 års yrkeserfaring innen finans, hvorav 10 år som aksjemegler fra blant annet Nordea Markets og Terra Markets. Har også jobbet som meglersjef i TrendTech AS, samt meglersjef og filialsjef i Front Securities.

Jan Mikael

Jan Mikael Westerfjell | Partner

jan@fenixcm.no

+47 90 74 77 23

Investeringsmegler og styreleder i Fenix Capital Markets AS. Utdannet med Bachelor of Finance fra La Trobe University i Melbourne. Westerfjell har 7 års yrkeserfaring i finans og over 6 års erfaring med styreledelse, og er blant annet sertifisert aksjemegler med autorisasjon fra Verdipapirforetakenes Forbund. I tillegg til rollen som styreleder, jobber Westerfjell som senior investeringsmegler.

Magnus

Magnus Kløvstad Langberg | Partner

magnus@fenixcm.no

+47 91 58 79 05

Investeringsmegler og partner i Fenix Capital Markets AS. Bachelorgrad i Politisk økonomi, som inneholder både samfunnsøkonomi og statsvitenskap, fra Universitet i Bergen. Har tidligere jobbet med aksjer og derivater, med bakgrunn i kvantitativ analyse. Langberg har vært en del av selskapet siden oppstart.

Christopher

Christopher Bruusgaard Slettebøe | Partner

christopher@fenixcm.no

+47 48 11 26 70

Investeringsmegler og partner i Fenix Capital Markets AS. Utdannet Bachelor i Entreprenørskap og økonomi fra Handelshøyskolen BI, samt Bachelor i Arkitektur fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering. Tidligere gründer av Kookooli.no som var en nettbasert hjemleveringstjeneste av lokal mat.

Olli

Olli Koistinen | Partner

olli@fenixcm.no

+47 47 39 34 02

Investeringsmegler og partner i Fenix Capital Markets AS. Utdannet Bachelor i Økonomi og administrasjon, med fordypning i økonomistyring og investeringsanalyse fra Handelshøyskolen BI. Tidligere jobbet med aksjer og derivater.

Aric

Aric Wolsner-Papa | Investeringsmegler

aric@fenixcm.no

+47 48 84 37 60

Investeringsmegler i Fenix Capital Markets AS. Erfaren og sertifisert aksjemegler med autorisasjon fra Verdipapirforetakenes Forbund, samt autorisasjonskurs hos AFR (autorisasjonsordningen for finansielle rådgivere). I tillegg utdannet forsikringsmegler fra Forsikringshøyskolen i Stockholm. Har erfaring med aksjer og derivater, i tillegg til coaching av selgere med dokumenterte resultater.